Известие

Collapse
No announcement yet.

Млада жена в малка кола – агресия на пътя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тоя "смелия" с тръбата дали пък не напълни гащите.

А иначе по темата можем спокойно да сложим в челните редици и разни измислени дистрибуторки на нещо си в колички облепени от всякъде, дето си мислят че са страшни майсторки на волана и все бързат по работа

---------- Post added at 14:06 ---------- Previous post was at 14:04 ----------

Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
    Ми то и ние натам вървим....за съжаление....Аз от известно време се движа със заключена кола непрекъснато. Незнам кой къде ще реши, че му преча и
    Е ти си малка жена ама в Алфа . Нещо не успявам да те засека напоследък на околовръстното сутрин
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение

---------- Post added at 14:06 ---------- Previous post was at 14:04 ----------

Е ти си малка жена ама в Алфа . Нещо не успявам да те засека напоследък на околовръстното сутрин
      Хахах, прав си.
      Иначе не ме виждаш щото ми смениха офиса и сега съм в друга посока, ама те виждах един-два пъти сутрин на кръговото в Младост, ако може да се нарече кръгово изобщо.
      http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
      159 1.9JTDm
      156 1.8TS ...exxxx
      145 1.4TS ...exxxx

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        Да изровя темичката от прахта. Не е жена, но ето как лесно се справят с агресията по-пътищата в Израел. http://www.youtube.com/watch?v=FwKq9...ayer_embedded#!
        Невероятно добро владеене на нервите. Колко от нас нямаше да му вкарат един ритник в муцуната?
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
          Хахах, прав си.
          Иначе не ме виждаш щото ми смениха офиса и сега съм в друга посока, ама те виждах един-два пъти сутрин на кръговото в Младост, ако може да се нарече кръгово изобщо.
          Не ги е срам изедници такива сменящи
          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

към Liminat - Ами, беше пълно със свидетели. По-якото оръжие спечели.
            В Израел жените се разхождат с оръжие на рамо. Не смееш да я погледнеш, камо ли да и смигнеш или закачиш нещо...
            Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
            Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
            Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
              към Liminat - Ами, беше пълно със свидетели. По-якото оръжие спечели...
              По нашите закони, ако постъпиш по същия начин /това мисля, че беше неизбежна самоотбрана/ ще си нарушил закона по няколко причини:
              - вадиш огнестрелно оръжия на оживено място.
              - превишаваш пределите на неизбежната отбрана.
              - ... още, които колегите ще добавят
              ......
              Така, че у нас си ядеш боя от келеша /освен ако не си с по-голяма тръба/ и то ъъъ... напълно законно.
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                По нашите закони, ако постъпиш по същия начин /това мисля, че беше неизбежна самоотбрана/ ще си нарушил закона по няколко причини:
                ......
                Така, че у нас си ядеш боя от келеша /освен ако не си с по-голяма тръба/ и то ъъъ... напълно законно.
                Ами не съм много съгласен.
                Чл.119 НК :
                Деецът не се наказва, когато извърши деянието при превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако това се дължи на уплаха или смущение.

Я пак да си припомним случая с Петко Лисичков
                http://www.burgasnews.com/burgas/obs...olyamata-rizha
                Last edited by Доко; d.m.y г., 09:01.

Comment

......
                  И ти къде видя тук превишение. Човека си действаше съвсем спокойно. Може даже да го е предупредил преди това.
                  Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                    Ами не съм много съгласен.
                    Чл.119 НК :
                    Деецът не се наказва, когато извърши деянието при превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако това се дължи на уплаха или смущение.

Я пак да си припомним случая с Петко Лисичков
                    Знаех си, че ще стане дума
                    Тогава нападателите бяха двама и повече.

И ти къде видя тук превишение. Човека си действаше съвсем спокойно. Може даже да го е предупредил преди това.
                    Мисля, че огнестрелното оръжие се явява превишение, в случай, че насреща имаме един човек, бил той и с тръба. Ще ми се да разтълкуваме нещата докъдето можем според правото в нашата страна, не е зле човек да знае законите и особено що се отнася до ъъъ... правилна употреба на огнестрелно оръжие.
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Тръбата, лопатата, брадвата и кола са точно толкова смъртоносни колкото и пистолета. Не съм юрист но предполагам че в закона се третират последиците от действието а не с какво е причинено.
                      В крайна сметка дали ще ти отрежат главата с джобно ножче или моторен трион ти е все едно
                      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Тръбата, лопатата, брадвата и кола са точно толкова смъртоносни колкото и пистолета. Не съм юрист но предполагам че в закона се третират последиците от действието а не с какво е причинено.
                        В крайна сметка дали ще ти отрежат главата с джобно ножче или моторен трион ти е все едно
                        на теб може да ти е все едно, но имаш градация на мотивите и извършването на престъплението

убийство чрез разстрел и чрез брадва са две много различни неща според правото, както и подхода към двете престъпления са различни
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Сега аз да си кажа мнението по въпроса с правораздаването, ами мисля най-важно е адвоката да знае как да "наклони везните", и може да се плашиш и от джобно фенерче след като си пуснал оловото.
                          Само да направя пояснение по клипчето, човека с пистолета е доброволен сътрудник на израелската полиция.
                          http://novini.dir.bg/news.php?id=11831062
                          Тази статия е по подходяща за една друга тема, където с драскане по колите се защитават паркоместа.
                          Last edited by Доко; d.m.y г., 12:15.

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                            на теб може да ти е все едно, но имаш градация на мотивите и извършването на престъплението

убийство чрез разстрел и чрез брадва са две много различни неща според правото, както и подхода към двете престъпления са различни
                            Никак не е просто нещо да употребиш оръжие, говорим единствено за нашата страна. Ако тук при подобна ситуация нападнатия беше употребил оръжието, щеше да е в много неприятна ситуация - при досегашните действия на нападателя е възможно да се окаже, че той е искал да потича с тръбата в ръце, да я забие в чакъла или подобни неща, които не са престъпни.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Никак не е просто нещо да употребиш оръжие, говорим единствено за нашата страна. Ако тук при подобна ситуация нападнатия беше употребил оръжието, щеше да е в много неприятна ситуация - при досегашните действия на нападателя е възможно да се окаже, че той е искал да потича с тръбата в ръце, да я забие в чакъла или подобни неща, които не са престъпни.
                              Е аз нали това казах по-нагоре, макар, че случайните фактори не са за пренебрегване, всичко ще зависи от това какъв адвокат ще си наемеш.

Comment

Това със жените го наблюдавам от доста време насам и смея да твърдя да не кажа повече от мъжете но масово нарушават правилата на движението,и особенно тия които карат фирмени коли итн........Не знам на какво се дължи това огромно самочувствие на пътя.
                                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
                                X